Beschikt uw bedrijf al over interne COVID-19 signalisatie?

Uw bedrijf heeft intussen de eerste fase van het heropstarttraject doorgemaakt en het merendeel van de medewerkers zijn weer aan het werk. Om dit in goede banen te leiden, zijn extra preventiemaatregelen noodzakelijk. Alle regels moeten correct voorgeschreven en opgevolgd worden, maar hoe pak je dit nu aan? Eén van de mogelijkheden is het aanbrengen van interne signalisatie aan de hand van pictogrammen.

De duidelijke en eenvoudige afbeeldingen kunnen invloed uitoefenen op het gedrag van uw medewerkers. De pictogrammen zijn daarnaast universeel en dus voor iedereen begrijpbaar. In de afbeelding hierboven kan u de set van pictogrammen vinden. Wenst u deze in PDF-formaat, al dan niet afzonderlijk, te ontvangen? Contacteer gerust uw Incerta-dossierbeheerder.

Tip voor VARIO-klanten: Wist u dat u in uw bibliotheek in VARIO diverse nuttige documenten kan downloaden i.v.m. COVID-19? Zo kan u affiches downloaden, maar ook instructiekaarten die gebruikt kunnen worden als leidraad voor een toolboxmeeting, etc. U kan deze vinden binnen de groep ‘Instructiekaarten > Hygiëne’.

 

Heeft u vragen i.v.m. de COVID-19 preventiemaatregelen of wenst u graag begeleiding om dit te introduceren in uw bedrijf?  Contacteer ons gerust.