Neem een vliegende start en breng een bezoekje aan onze stand op de Prenne in Edegem.

Het digitaliseren en optimaliseren van uw QHSE-processen wordt van essentieel belang om uw reactievermogen en de efficiëntie te verbeteren, u te bevrijden van de administratieve rompslomp aan documenten, excel bestanden en e-mailuitwisselingen. 

Zo kan het digitaliseren van u QHSE-processen een aanzienlijke tijdswinst betekenen en helpen om meer over-/inzicht te krijgen in de data die erachter zit. Om dit te bereiken is het van essentieel belang om in het digitaliseringsproces stap voor stap en proces voor proces vooruit te gaan.

 

  • Kom ons bezoeken op stand nr. 26, we geven je graag wat tips en tricks mee voor een succesvolle digitale optimalisatie van uw QHSE-processen.

Neem een vliegende start en ontdek wat u op onze stand kunt verwachten: Door over te schakelen op een digitaal platform kunnen verschillende taken van uw QHSE-processen naadloos op elkaar worden aangesloten. 

Aan de hand van een demo informeren we jou over onze modules en functionaliteiten (o.a. meldingen/inspecties/acties/contacten/incidenten/bibliotheek in combinatie met onze handige VARIO Mobile app) en geven je inzicht in de tijds- en quick winst van ons ‘Vliegend Starters’ basispakket. 

 

  • Kom dus zeker eens langs voor een vrijblijvende demo van ons VARIO platform (web applicatie + mobiele app) voor uw QHSE beheer. Met plezier laten wij u zien hoe onze software, gemaakt voor en door preventieadviseurs, u tijd kan besparen in uw administratie en u ondersteuning biedt bij het beheer van een veiligheids- en/of kwaliteitscertificaat.

VARIO is er voor elk type organisatie en kan door de modulaire aanpak op maat van uw noden samengesteld worden.