De voordelen van VARIO software

Benieuwd naar de voordelen om voor VARIO Software van Incerta te kiezen?

Huren is eenvoudig:
VARIO software wordt verhuurd als een SAAS-oplossing. Dit betekent dat u geen investeringen hoeft te doen in dure apparatuur om onze web applicatie te kunnen gebruiken. Een Internet browser volstaat om er snel mee aan de slag te gaan op kantoor. En voor gebruik onderweg of op locatie is onze mobiele app de perfecte aanvulling, ook daar waar tijdelijk geen Internetconnectie beschikbaar is.

Huren is niet duur:
Alle ontwikkelingskosten worden afgeschreven op een brede klantenbasis waardoor VARIO tegen concurrentiële huurprijzen kan worden aangeboden rekening houdend met de grootte van elke bedrijf: de grootste schouders dragen de grootste lasten. Dankzij de input van al onze klanten wordt de software ook continue verbeterd en uitgebreid met nieuwe standaard functionaliteiten. Tevreden klanten blijven huren en dat is het Mooiste bewijs van het succes van VARIO. Jaar na jaar zien we onze trouwe klantenbasis verder aangroeien.

Huren is modern:
VARIO is ontwikkeld volgens de meest moderne Microsoft technologieën. Slechts 1% van alle Microsoft IT partners is erkend als Gold Certified Partner en Incerta is er één van. Aan technische expertise is er bij ons zeker geen gebrek. Hierdoor kunnen wij ook geïntegreerde oplossingen aanbieden zoals SSO met Microsoft Azure AD of systeemkoppelingen met Office en Sharepoint Online.

Huren is veilig:
Incerta maakt gebruik van het Azure platform van Microsoft welke bekend staat als veilig, performant en betrouwbaar. Bovendien huren wij jaarlijks experten in op het vlak van Cyber Security en laten wij ons ook extern auditeren om ons ISO 27001 certificaat te blijven behouden. Dat staat garant voor een proactieve aanpak rond gegevensbeveiliging en de bescherming van gevoelige data.

Huren is flexibel:
Onze VARIO software is beschikbaar met een 20-tal modules die kunnen worden gecombineerd tot een pasklare beheerstool voor uw QHSE administratie. Voor elke klant wordt echter een oplossing op maat geconfigureerd. Dit uit zich in de keuzemogelijkheid qua modules maar ook qua aantal werknemers, gebruikers en entiteiten kan op elk ogenblijk geschaald worden volgens de noden van de klant. En als dit nog niet voldoende is kunnen we schermen, rapporten en workflows aanpassen volgens de wensen de van klant. VARIO kan ook via interfacing gegevens uitwisselen met externe systemen voor maximaal tijdswinst en efficiëntie.