Diensten

Informaticadiensten

Assistentie bij de implementatie van VARIO software

Ontwikkeling

Programmatie van cloud applicaties en mobiele apps

Onze gepassioneerde software ontwikkelaars werken nauw samen met onze preventieadviseurs om gebruiksvriendelijke tools te creëren die het veiligheids-, kwaliteits- en/of milieubeleid efficiënter en doeltreffender maken. Bovendien volgen wij de wetgeving en de normen op de voet op waardoor onze software mee evolueert met zijn tijd. Incerta streeft eraan om het meest complete QSHE pakket te zijn op de markt.

Implementatie

Oplossingen via een gefaseerde aanpak

De modules zijn voor elk bedrijf dezelfde maar elke implementatie van een veiligheids- of kwaliteitsmanagementsysteem is anders. Stapsgewijs brengen onze analisten uw problemen, noden en prioriteiten in kaart. Op basis daarvan richten ze het VARIO systeem in met uw bedrijfsdata. Door het ingenieuze VARIO Framework profiteert u van de voordelen van een standaardoplossing met de mogelijkheden om zaken op maat te configureren.

Integratie

Totaaloplossing door integratie met externe systemen

Dankzij de opkomst van cloud-toepassingen en de open software architectuur van VARIO (API) kunnen gegevens snel en veilig uitgewisseld worden met eender welk extern systeem. Als Microsoft Certified Partner bieden wij integratie aan met Azure AD (SSO), Office of Sharepoint Online of bouwen wij interfaces op maat met bijvoorbeeld ERP- of HRM-systemen. 

Interesse in onze Informatica diensten?
Contacteer nu een VARIO-adviseur

Met dit stappenplan implementeren we VARIO binnen uw bedrijf:

1

Kennismakingsgesprek
Demo op maat

2

Voorstudie (workshops)
Evaluatie van VARIO

3

Implementatie &
Integratie op maat

Resultaat? Een optimaal veiligheid-, kwaliteits- en/of milieubeheer in minder tijd en met minder papier!

Zij kozen reeds voor ons