Diensten

QHSE diensten

Assistentie bij uw veiligheids-, kwaliteits- en milieubeheer

Consulting en begeleiding

Behaal snel uw certificaat en behoud het met minimale inspanningen

Voor sommige bedrijven is het behalen van een certificaat (VCA*, VCA**, VCA P, ISO9001, ISO14001, ISO45001) van groot belang om werkopdrachten van grote opdrachtgevers in de wacht te kunnen slepen. Opstartende ondernemers weten vaak niet hoe ze dit voor elkaar krijgen. Onze ervaren consultants bieden hulp met een gestructureerde aanpak waarbij VARIO software snel ingericht wordt als zorgsysteem ten behoeve van uw bedrijf. Panikeer dus niet voor de externe audit !

VARIO opleidingen

Krijg subsidies via de KMO portefeuille voor de pijler ‘Opleiding’

Als erkend dienstverlener kan u overheidssteun genieten voor het volgen van opleiding rond het gebruik van onze VARIO software. Incerta organiseert regelmatig trainingsdagen doch een opleiding in uw bedrijf behoort zeker ook tot de standaard mogelijkheden.

Periodiek advies en ondersteuning

Schakel ons in op tijdelijke of deeltijdse basis

Het onderhouden van een zorgsysteem (VCA*, VCA**, VCA P, ISO9001, ISO14001, ISO45001) vraagt veel planning, uitvoering en opvolging. Discipline en regelmaat zijn nodig om in deze opdracht te slagen en dan is het vervelend als er plots iemand wegvalt of als de administratieve last te groot wordt. Onze consultants kunnen dan zeker uitkomst bieden, dit op tijdelijke of deeltijdse basis, door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst.

Interesse in onze QHSE diensten?
Contacteer nu een VARIO-adviseur

De complete gids
E-Book Dynamisch Risicobeheer

Zij kozen reeds voor ons