Alheembouw NV

“Sinds een jaar of 3 werken wij bij Alheembouw met VARIO. Na een aanlooptraject vonden wij een kwaliteits- en veiligheidstool die volledig aan onze noden voldoet. In plaats van het handmatig ontleden van verschillende rapporten via meerdere communicatiekanalen, het groeperen van meerdere schadegevallen en het analyseren van de inspectiestatistieken gebruiken we nu met VARIO één gecentraliseerde software. Iedere preventieadviseur heeft dankzij de VARIO Mobile toegang tot de nodige dossiers, die op hun beurt worden gesynchroniseerd met het centrale team bij ons op kantoor. Dit zorg voor een overzichtelijke manier van werken en een goede opvolging van alle lopende taken binnen Alheembouw. 

 

Aangezien we overtuigd zijn van de efficiënte werking van VARIO zijn we samen volop bezig om een kwaliteits- en veiligheidsplan op maat te implementeren in onze software, en nadien nog extra uit te breiden. Deze gerichte aanpak maakt van Alheembouw een zeer tevreden klant. Ook het feit dat we vlot door onze audits geraken is een groot voordeel.”

Eindelijk geen uren meer spenderen aan het uitpluizen van verschillende documenten en het handmatig invullen van rapportages.

Alheembouw NV werd opgericht in 1970 en is een bouwbedrijf met erkenning klasse 8 categorie D.
Deze erkenning berust op onze knowhow in de bouwwereld.

Als algemeen aannemer-ontwikkelaar kan Alheembouw ieder bouwproject aan, zowel nieuwbouw als renovatie van openbare, residentiële en commerciële gebouwen of kantoren over industriële complexen tot infrastructuurwerken.