Eddie Stobart Logistics Europe & Stobart Automotive Europe

Eddie Stobart is een groot Brits multimodaal logistiek bedrijf, met belangen op het gebied van wegtransport, goederenvervoer per spoor, diepzee- en binnenvaarttransportsystemen en diepzeehaven, binnenhavens en spoorweggebonden opslagfaciliteiten, samen met transport-, behandelings- en opslagfaciliteiten met activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en België.

 

VARIO ONLINE heeft ervoor gezorgd dat de overgang naar de nieuwe versie van ISO9001 en ISO14001 zeer vlot verlopen is.

 

Aangezien wij heel wat vestigingen en afdelingen hebben was de communicatie op vlak van veiligheids- en kwaliteitsbeleid niet steeds eenvoudig. Iedereen werkte lokaal waardoor er geen uniformiteit was en de communicatie zeer stroef verliep. De opvolging van onze kwaliteitsmanagementsystemen ISO9001 en ISO14001 vergt heel wat tijd en is eigenlijk een kluwen doorheen tal van documenten.

"Opvolging certificaten wordt eenvoudig met VARIO Online"

De overgang naar de nieuwe versie van de ISO9001 en 14001 en de nodige kennis hieromtrent drongen zich op een gegeven moment op. Gelukkig vonden we met Incerta en hun VARIO tool de juiste partner.

 

Met VARIO vonden we een overzichtelijk, dynamisch en efficiënte software ter ondersteuning van ons interne veiligheids-, kwaliteits- en milieubeleid. Aangezien het systeem eenvoudig toegankelijk is via het internet, kunnen alle collega’s uit verschillende afdelingen en vestigingen op een vlottere en gestructureerde manier samenwerken.

 

Tevens zorgde de uitbreidbaarheid op vlak van modules ervoor dat het systeem volledig afgesteld kon worden naar onze noden. De samenwerking met de projectverantwoordelijken van Incerta verliep erg vlot. Aansluitend op de geplande besprekingen, stonden zij steeds klaar om ons met raad en daad bij te staan. Een efficiënte overgang van de oude ISO versie naar ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015.

 

Dhr. Kurt De Vooght , Quality Manager en medewerkers – Eddy Stobart Europe