Heli

Heli was op zoek naar een systeem die hen kon helpen bij het behalen van hun VCA* certificaat.  Na een vrijblijvende demo waren ze onmiddellijk overtuigd van de meerwaarde van het VARIO softwarepakket. Het zou hen niet alleen helpen VCA te behalen, het zou hen nadien ook veel tijd besparen bij het bijhouden van alle vereisten rond zo’n certificaat.

Het feit dat de module materiaal alle keuringen en/of herstellingen van hun machines bijhoudt en bovendien verwittigt wanneer er iets moet gekeurd worden, is voor hen ook een absolute meerwaarde.

En wanneer het even te druk wordt of er zijn specifieke vragen zijn, kunnen ze steeds beroep doen op onze diensten. De samenwerking met onze dossierbeheerders verloopt top.

"Een beter VCA opvolgingssysteem konden we niet wensen"

In 1983 stak Heli zijn eerste hoogwerker de lucht in.
Vandaag zijn ze actief in de verhuur, verkoop en service van schaarliften, telescopen, kniktelescopen, vorkheftrucks, verreikers, mini-kranen, rolsteigers enz. In hun huurvloot zitten 1250 machines.

In de loop der jaren hebben ze hun activiteiten nog uitgebreid met afdelingen en dochterbedrijven. Zo is er onder meer Heli Trans (transport van alle materiaal van en naar werven) en High & Safe (totaalaanbod in valbeveiliging) bijgekomen..

 

 

Dhr. Lindsay Vercruyssen, Afdelingsverantwoordelijke HSA