Vandaele Machinery en VD Machinery

Vandaele Machinery en VD Machinery zijn twee bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verkoop – en technische ondersteuning van grondverzetmachines en stroomgeneratoren.

 

VARIO Online ontzorgt ons op vlak van opvolging van wetgeving en normeringen.

 

Vroeger werden allerlei zaken bijgehouden op verschillende plaatsen. Twee bedrijven, dubbel werk terwijl veel hiervan hetzelfde was. We hadden een wirwar aan documenten en niets was gestructureerd of gecentraliseerd. We waren ook nooit up-to-date met de nieuwe wetgeving/normen.

 

Het VARIO- programma is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Alles is nu gecentraliseerd. Ook biedt VARIO de mogelijkheid meerdere sub-dossiers te koppelen of als afzonderlijke afdelingen gescheiden te beheren. Via één klik kun je vlot van het ene naar het andere dossier overschakelen. Dit biedt ons de mogelijkheid om ook ons bijhuis VD Machinery NV via VARIO op een gecentraliseerde wijze te beheren.   

"Opvolging certificaten wordt eenvoudig met VARIO Online"

Met VARIO kan je heel gestructureerd te werk gaan wat betreft input van materieel, bijhouden materieel en desbetreffende documenten zoals keuringen.  Ook kunnen we eigen opgemaakte – en externe documenten heel eenvoudig toevoegen en koppelen. Het programma is toegankelijk voor onze verschillende gebruikers, zij kunnen indien nodig verschillende documenten raadplegen, aanpassen en bijvoegen.

 

Niet alleen onze administratief bediende werkplaats / preventieadviseur maakt gebruik van het VARIO- programma maar nu ook onze technische dienst, aankoop-magazijn, personeelsdienst en verkoopdienst. Dit vereenvoudigt het opslaan en raadplegen van verschillende documenten zoals instructiekaarten, MSDS-fiches producten, risicoanalyses, klanten en leveranciers, analyses arbeidsongevallen, inventarislijsten materiaal allerhande + keuringen, medische keuringen personeel, enz.

 

We zijn nu altijd up-to-date met de nieuwe wetgeving en kunnen een beroep doen op de uitgebreide bibliotheek van instructiekaarten en risicoanalyses, enz. …  Dankzij de tweewekelijkse meetings met onze VARIO-dossierbeheerder was het mogelijk om telkens een item te kunnen afwerken waardoor de implementatie van VCA* vlot verliep. Sinds wij gebruikmaken van VARIO kreeg veiligheid een centrale plaats in onze ondernemingsstrategie.

 

Dhr. Vandaele Carl – Afgevaardigd Bestuurder Vandaele Machinery